Zeevlam

Zeevlam

26 september 2020 1 Door Marìs

Zeevlam. Dit boek van Kiki van Dijk review ik vandaag voor jullie.

Zeevlam

Zeevlam. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Ibiza!

Elke vrijdagmiddag spreekt Ellen af met haar vriendinnen Dayenne, Suus en Kelly bij een Scheveningse strandtent. Het groepje, dat bekend staat als de Basic Instinct – dames, drinkt en feest erop los.

Op een ochtend ziet vakantiehulp Ties een dode man in de branding liggen. Het blijkt de bekende Hagenaar Ron de Herder te zijn. Zouden Ellen en haar vriendinnen, die de avond ervoor losgingen met Ron, iets met zijn dood te maken hebben? Of weet de eigenaar van de standtent meer dan hij wil zeggen? Al snel wordt dit een broeierige zaak die de zomerhitte overstijgt. Want iedereen blijkt geheimen voor elkaar te hebben en deze goede vriendinnen hebben een duister verleden…

Wat vind ik van dit boek?

Dit boek is er eentje die weer heel lekker weg leest. Ik had hem zelfs in 1 dag al uit. En dat gebeurt mij niet vaak meer. Maar je wilt blijven lezen tot het einde, omdat het zo spannend is.

De opbouw van het verhaal vind ik ook mooi, van eerst gewoon leuk, naar steeds wat spannender tot dat je hem uiteindelijk liever niet meer weg wilt leggen. Inmiddels ben ik ook wel echt een fan geworden van deze schrijfster en heb ik al haar boeken op mijn verlanglijstje gezet om te lenen van de bieb. Ook het ondanks verschenen nieuwste boek ‘Tarifa’ is al bij hen aanwezig, dus die komt ook aan de beurt.

Zeker een aanrader wat mij betreft deze schrijfster!

Je kunt Zeevlam bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ben jij ook fan van de boeken van een bepaalde schrijver of schrijfster?

Zeevlam