Zeezicht

Zeezicht

11 december 2021 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van; Zeezicht. Dit boek is geschreven door Linda van Rijn.

Zeezicht

Zeezicht

Vandaag deel ik met jullie meer over het boek Zeezicht en ik geef mijn review. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Valeria!

Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en een luxe vakantievilla kunnen ze nu niet betalen. In plaats daarvan gaan ze met hun kinderen Timo en Lena naar Bergen aan Zee, waar ze gratis in het vakantiehuis van een zakenrelatie kunnen verblijven.

Anouk is hard toe aan de vakantie. De laatste maanden zijn erg druk geweest. Doordat Jan personeel heeft moeten ontslaan, moest ze voortdurend bijspringen en dat naast haar eigen baan en de zorg voor de kinderen. Bovendien zijn de spanningen in haar huwelijk opgelopen. Jan heeft meer oog voor zijn computer dan voor haar en dat is zich gaan wreken.

Anouk hoopt op vakantie weer dichter tot elkaar te komen. In eerste instantie lijkt dat ook te gebeuren: Jan is ontspannen en als hij ook nog te horen krijgt dat de zaak een grote order heeft gekregen, gaat het eindelijk wat beter met zijn humeur. Anouk probeert op haar beurt iets positiefs te doen en organiseert een surpriseparty voor zijn veertigste verjaardag. Had ze dat maar nooit gedaan…

Mijn review

Het boek is niet heel spannend, maar je wilt wel echt weten hoe dit verhaal gaat aflopen én waar is Jan gebleven? Want Jan raakt zoek, ergens in het verhaal. Is hij weggelopen? Of komt hij gewoon weer terug? Of is hij ontvoerd? Of… dood? Maar hoe dan en waarom, dat is eigenlijk de hoofdvraag van dit verhaal.

Ik had dit boek binnen no-time uit, want het leest erg lekker weg. En hoe het afloopt met Jan lees je ook in dit boek. Alleen vind ik het dan jammer dat je niet leest hoe het naderhand verder gaat als de vakantie voorbij is en ze weer thuis zijn. Wat mij betreft had er nog een ‘3 maanden later’ of zo aan toegevoegd moeten worden. Dat had het verhaal meer af gemaakt voor mij.

Aanrader? Ja! Want dit is een boek wat lekker weg leest en je wilt toch graag weten hoe het verhaal afloopt! En hier en daar zit er wel wat spanning in het verhaal, dus dat is altijd leuk!

Je kunt Zeezicht bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Wat vond jij van Zeezicht?

Zeezicht