Zoek naar mij

Zoek naar mij

18 september 2021 1 Door Marìs

Zoek naar mij is het boek wat ik vandaag voor jullie ga reviewen. Het is geschreven door Lisa Gardner.

Zoek naar mij

Zoek naar mij

Zoek naar mij, geschreven door Lisa Gardner is het boek wat ik vandaag voor jullie review. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Stalker in de nacht!

Sinds haar ontvoering een paar jaar geleden is Flora Dane’s leven voorgoed veranderd. Nu helpt ze op haar forum andere ‘overlevers’ en geeft ze adviezen over hoe je nooit meer slachtoffer hoeft te worden. Als een van de bezoekers van haar forum als enige een gezinsmoord overleeft en daarna spoorloos verdwijnt, probeert Flora haar op te sporen. Heeft het meisje weten te ontsnappen? Of is ze de moordenaar?

D.D. Warren wordt opgeroepen bij het onderzoek en vindt daarbij Flora op haar pad. Beiden zijn op zoek naar een ander soort gerechtigheid, en ze zullen hun krachten moeten bundelen om de aanwijzingen te ontrafelen waarmee de vermiste jonge vrouw lijkt te vragen; Zoek naar mij.

Mijn review van dit boek

Dit is een verhaal wat voor mij pas helderder werd toen ik wat hoofdstukken verder was. Ik vond de overgangen tussen de eerste paar hoofdstukken wat verwarrend. Maar dat was ook niet heel storend, meer gewoon even wennen. Misschien ook omdat ik de laatste tijd snel van boek naar boek ga.

Verder was het verhaal wel erg spannend. Wie zijn Flora en Sarah precies? En Roxy/ Roxanne, is zij zelf de moordenares? Of heeft ze weten te ontsnappen aan de moordenaar? Wie heeft toch de hele familie vermoord en waarom? Waarom moest ook kleine Manny dood? Zal de dader worden gepakt? En hoe was het eigenlijk bij moeder Del in huis?

Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens het lezen van dit boek. Ondanks het voor mij wat lastigere begin, vind ik dit boek toch een aanrader. Het is een verhaal dat je niet wilt missen!

Je kunt Zoek naar mij bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij dit boek of deze schrijfster?

Zoek naar mij