Zomer aan het meer

Zomer aan het meer

25 juli 2020 3 Door Marìs

Zomer aan het meer. Vandaag review ik dit boek, geschreven door Susan Wiggs. Deel 1 van de Avalon-serie.

Zomer aan het meer

Zomer aan het meer

Zomer aan het meer. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Ibiza!

Na de zoveelste teleurstelling in de liefde heeft het zelfvertrouwen van Olivia Bellamy een knauw gekregen. Het liefst wil ze haar ex, haar ouders en iedereen in Manhattan ontvluchten. De opdracht om het idyllisch gelegen oude zomerkamp van haar familie in originele staat terug te brengen zou dus als geroepen moeten komen. Haar grootouders willen er dolgraag hun gouden bruiloft vieren, met als hun vrienden en familie.

Maar voor Olivia brengt de terugkeer naar Kamp Kioga ook een hoop ongemakkelijke herinneringen met zich mee uit de tijd dat ze nog een brildragende, te dikke tiener was. Zonder vrienden, behalve één heel bijzondere jongen; Connor Davis. Hij was net zo ongelukkig en eenzaam als zij. En hij brak haar hart, de laatste zomer voordat ze gingen studeren.

Al op de eerste dag dat ze in het verwaarloosde kamp aan de slag gaat, ontdekt ze dat er in de wijde omgeving maar één aannemer is die haar kan helpen – en hij heet Connor Davis!

Wat vond ik ervan?

Dit boek was een lekker dik boek waarmee je wel eventjes bezig bent om het uit te lezen. De schrijfstijl is bekend omdat ik eerder boeken van Susan Wiggs las en deze vind ik erg prettig. Haar boeken lezen lekker weg.

Gaandeweg het boek wordt je wel nieuwsgierig wat de hoofdpersoon van plan is om te gaan doen met de keuze die ze voorgelegd krijgt en hoe haar beslissing afloopt. Ook naar of zij zich weer zelfverzekerder gaat voelen, of dat haar vertrouwen voorgoed een knauw gekregen heeft.

Ik vind het een boek waar je lekker even rustig mee kunt gaan zitten om te ontspannen. Dus zeker een aanrader.

Je kunt Zomer aan het meer bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Zomer aan het meer