Zomeravond

Zomeravond

28 mei 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Zomeravond. Dit boek is geschreven door Suzanne Vermeer.

Zomeravond

Zomeravond

Vandaag lezen jullie mijn review van; Zomeravond, geschreven door Suzanne Vermeer. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: Narcotica!

Lauren Martens is met haar zusje Celeste en hun ouders op vakantie in de Ardèche, wanneer Celeste op een avond niet terugkeert van een bezoek aan de discotheek. Een week later wordt haar lichaam gevonden aan de oever van een rivier. Haar schedel is ingeslagen. Al snel wordt een verdachte opgepakt, Julien Fournier, maar die ontkent in alle toonaarden. Toch wordt hij schuldig bevonden en veroordeeld tot levenslang.

Twaalf jaar later is Lauren hulpofficier van justitie in Groningen als ze benaderd wordt door Nadine Dubois, een Franse journaliste die een populaire true crime-podcast maakt. Julien Fournier beweert nog steeds onschuldig te zijn en heeft met hulp van zijn advocaat de journaliste gevraagd zijn zaak te onderzoeken. Hoewel Lauren eerst geen enkele behoefte heeft om de boel weer op te rakelen, weet Dubois haar toch over te halen om mee te werken. Ze keert terug naar Aubenas, de plaats waar haar zusje werd vermoord.

Mijn review van dit boek

Al vrij snel zit je weer helemaal in het verhaal van dit boek. Wanneer je eenmaal goed in het verhaal zit is ook dit wederom zo’n boek wat je eigenlijk helemaal niet meer weg wilt leggen totdat je het uit hebt. Het leest echt lekker weg.

Tijdens het lezen van dit boek komen er weer een aantal vragen in je hoofd voorbij wandelen. Zoals; hoe komt Celeste ineens in die auto terecht? En waar is ze nou toch gebleven? Met wie is ze meegegaan en wie heeft haar vermoord? En waarom? En hoe komt het dat de verkeerde veroordeeld is? Of heeft hij er misschien toch wel iets mee te maken?

Na het lezen van dit boek vroeg ik mij nog wel af; zal het ooit nog goed komen tussen Lauren en haar ouders (en Saar)? Die vraag werd helaas niet beantwoord in dit boek. Maar er is een vervolg op dit boek, namelijk; Dwaalspoor. Van dit boek lezen jullie volgende week mijn review!

Je kunt Zomeravond bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Hebben jullie Zomeravond al gelezen?

Zomeravond