Zomerhuis

Zomerhuis

29 januari 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Zomerhuis. Dit boek is geschreven door Linda van Rijn.

Zomerhuis

Zomerhuis

Vandaag geef ik jullie mijn review van; Zomerhuis. Dit boek is geschreven door Linda van Rijn. De omschrijving is als volgt.

Leestip: De zilverboom!

Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst wel erg druk geworden en daardoor heeft ze het gevoel dat zij en Leon een beetje langs elkaar heen zijn gaan leven. In het vakantiehuisje van Eva’s ouders in Drenthe hebben zij en Leon eindelijk weer eens echt tijd voor elkaar, en voor Max.

Ze ontmoeten Ron en Nienke, hun oude vrienden, die nu de camping beheren. Met elkaar halen ze herinneringen op aan vroeger, en aan Saskia, het meisje dat in hun jeugd spoorloos van het vakantiepark verdween. De eerste week is het een onbezorgde en zonovergoten vakantie, en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Tot Eva op een ochtend wakker wordt en haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden.

Mijn review van dit boek

Wat mij betreft mag de spanning van het verhaal al wel eerder in het boek beginnen, er wordt mij iets te lang naartoe gewerkt. Maar afgezien daarvan is het verhaal zelf wel echt erg spannend. Wel jammer dat je niet weet hoe het afloopt met Nienke (en Ron). Blijven zij een stel? Wat gebeurt er verder met Nienke? En met Nienke’s vader? Daardoor is het verhaal niet af voor mijn gevoel.

Saskia is verdwenen jaren geleden. Is zij echt weggelopen? Of ontvoerd? Maar waar ze is dan gebleven en waarom is zij nooit teruggevonden? Hoe kan het dat niemand iets gezien heeft destijds? En hoe vinden Ron en Nienke het om zelf de camping te runnen waar zij als kind al kwamen? Herhaalt de geschiedenis zich? Wie is de dader? Ron? Of toch Nienke?

Op al deze bovenstaande vragen krijg je een antwoord tijdens het lezen van dit boek. Het is een boek wat lekker snel weg leest, ik had hem zelf met 2 dagen uit. Zelf vind ik het wel prettig als je niet wéken lang erover doet om een boek uit te lezen. Kortom; aanrader als je van spannende boeken houdt!

Je kunt Zomerhuis bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Kende jij Zomerhuis? En had jij meteen door wie de kidnapper was?

Zomerhuis