Zon op het water

Zon op het water

8 augustus 2020 0 Door Marìs

Zon op het water. Vandaag review ik dit boek van Susan Wiggs voor jullie. Dit is deel 3 van de Avalon-serie.

Zon op het water

Zon op het water

Zon op het water. De omschrijving van dit boek is als volgt.

Leestip: Zomer aan het meer!

Als tienermoeder had Nina Romano het niet gemakkelijk, maar nu haar dochter is uitgevlogen, is het tijd voor haarzelf. Ze heeft lang genoeg moeten wachten voor ze haar dromen kon verwezenlijken. Nu de Willow Lake Inn, een pittoresk pension aan het meer, te koop staat, lijkt alles echter op zijn plek te vallen. Als het meezit, wordt zij de nieuwe eigenaar!

Dan komt ze erachter dat het pension al verkocht is en lijken haar plannen voor een nieuw leven in duigen te vallen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt dat uitgerekend Greg Bellamy de nieuwe eigenaar is, de man op wie ze als tiener straalverliefd was, maar die haar toen niet zag staan.

Na zijn scheiding wil Greg vooral rust, voor hem en zijn twee kinderen. Die hoopt hij te vinden als eigenaar van de Willow Lake Inn. Het enige wat hij nu nog moet doen is Nina Romano overhalen zijn bedrijfsleider te worden, want zij is daar als geen ander geschikt voor. Dat hij zich net als vroeger meteen weer tot haar aangetrokken voelt, moet hij gewoon negeren. Met twee veeleisende tieners en een drukke baan heeft hij immers absoluut geen tijd voor de liefde…

Mijn review

Eerder las ik al eens deel 2 van de Avalon-serie. Deze heet: Winter in de bergen. Die kun je hier kopen als e-book. Dat vond ik een leuk en spannend boek. Kort gezegd ging dat over een brand waarbij iemand alles kwijt raakt. Bij de bieb is deze inmiddels niet meer te krijgen (bij mij dan).

Nu was het tijd om deel 3 te lezen, want deze had ik nog niet eerder gelezen. In het begin van deze serie boeken kom je stukje bij beetje steeds meer te weten over de inwoners van het stadje/ dorpje Avalon. Dat is iets wat ik zelf wel erg leuk vind, want hierdoor krijg je ook echt ‘een band’ met de inwoners, waardoor je gemakkelijk meeleeft met hun verhalen. Dat is iets waar goed over nagedacht is.

Het verhaal zelf blijft ook weer boeien tot het einde, vooral omdat je wilt weten hoe het afloopt tussen Greg en Nina. Daarnaast vinden er ook een trouwerij en een bevalling plaats in het verhaal (2 verschillende personen) en toen ik het uit had, had ik al meteen zin om ook deel 4 te lezen. Ik vind deze serie echt een aanrader! Dus ik ga stuk voor stuk alle boeken lezen.

Je kunt Zon op het water bestellen op bol.com. Het boek ziet er iets anders uit dan op mijn foto, maar dat zal de vernieuwde versie zijn. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Zon op het water