Zon over het water

Zon over het water

7 augustus 2021 1 Door Marìs

Zon over het water, geschreven door Susan Wiggs, is het boek wat ik vandaag voor jullie review. Dit boek behoort tot de Avalon-serie.

Zon over het water

Zon over het water

Zon over het water behoort tot de Avalon-serie en is geschreven door Susan Wiggs. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Post mortem!

Privé verpleegster Claire Turner is al jaren op de vlucht voor haar verleden. Daarom blijft ze nooit lang op één plek. Wanneer ze voor een oude man in het vredige plaatsje Avalon zorgt, gaat alles aanvankelijk goed. Tot diens kleinzoon Ross op het toneel verschijnt en in haar verleden gaat wroeten…

Mijn review van dit boek

De omschrijving op de achterkant van het boek vind ik nogal beknopt. Het is dat ik deze serie sowieso al volg, omdat ik weet dat het goede boeken zijn, maar van deze omschrijving zou ik normaal gesproken niet warm of koud worden. Het is zo weinigzeggend.

Het verhaal daarentegen, is wel erg spannend! Zo heeft de opa van Ross een lijst gemaakt met dingen die hij nog wil doen voordat hij dood gaat. Daardoor komt hij in Avalon terecht, want daar blijkt hij een broer te hebben waar niemand van wist. De broers hebben elkaar al zeker 50 jaar niet gezien, gaat daar verandering in komen? Of hoeft het niet meer 50 jaar later?

De opa van Ross wil hem graag koppelen, en wel met zijn verzorgster. Maar deze vrouw is voor haar verleden op de vlucht, ze wordt achterna gezeten, dus staat zij er wel voor open om Ross beter te leren kennen? En Ross zelf? Zit hij wel op de koppelpogingen van zijn opa te wachten?

Wat ik alvast kan verklappen is dat ‘Claire’, of Clarissa, zoals ze eigenlijk heet gevonden wordt door degene die haar al jaren achterna zit. Hoe zal dit aflopen? Overleeft zij dit? En overleeft de familie van Ross dit ook? Je leest alle antwoorden in dit boek! Ik vind dit boek zeker de moeite waard om te lezen! Aanrader, als je ook de Avalon-serie leuk vindt om te lezen, net als ik!

Je kunt Zon over het water bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Hoeveel boeken van de Avalon-serie heb jij al gelezen en hoe denk jij over deze serie boeken?

Zon over het water