Zoutelande

Zoutelande

16 april 2022 1 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn review van het boek; Zoutelande. Dit boek is geschreven door Linda van Rijn.

Zoutelande

Zoutelande

Vandaag lezen jullie mijn review van Zoutelande, geschreven door Linda van Rijn. De omschrijving op de achterkant van het boek is als volgt.

Leestip: Het dodenspoor!

Eline van As kijkt uit naar de jaarlijkse vakantie van haar twee vriendinnen van vroeger. Lydia en Sascha. ze kennen elkaar van de zomers die ze als kind doorbrachten in Zoutelande en hebben altijd contact gehouden. Zoals elk jaar komen ze in september samen in de Zeeuwse plaats om te ontspannen en bij te praten.

Lydia heeft afgelopen jaar samen met haar man Gert een strandtent overgenomen en daar kunnen de vriendinnen verblijven. Het was een druk seizoen voor Lydia en Gert en het valt Eline op dat haar vriendin echt aan rust toe is. Eline zelf heeft een bewogen jaar achter de rug en kan ook wel wat ontspanning gebruiken.

Eerst lijkt dat te gaan lukken; het is mooi weer, de vriendinnen maken lange strandwandelingen en de avonden zijn gevuld met lekker eten en wijn. Toch voelt Eline dat er iets niet klopt. Komt dat door het flirtgedrag van Gert of is er meer aan de hand? En wat heeft een recente verdrinking in Zoutelande ermee te maken? Tegen de tijd dat Eline er op een gruwelijke manier achter komt wat er speelt, zit ze er al middenin. En dan is het de vraag hoe ze hier zelf nog uitkomt.

Mijn review

Zoutelande is een super spannend boek die je in een middag uit kan lezen. Ik las het boek in 1 ruk uit, met alleen een theepauze tussendoor. Al vanaf het begin af aan is het meteen leuk en al vrij snel wordt het ook echt spannend.

Het boek leest lekker weg, waardoor je snel in het verhaal zit. Zeker een aanrader als je van spannende boeken houdt! Ook wat betreft de dader, had ik zelf niet meteen door wie het was, ik heb meerdere mensen verdacht. Want ik kan alvast verklappen; diegene die verdronken is, dat was geen ongeluk!

Waar is Sascha ineens gebleven? En hoe is die vrouw verdronken 2 maanden terug? Waarom is haar vriend weer in Zoutelande, precies op het moment dat Sascha verdwijnt? Heeft hij er iets mee te maken? En waarom doet Lydia zo nerveus? Heeft dat iets te maken met Gert zijn gedrag, of heeft ook Gert iets om nerveus over te zijn? Later komt ook Eline in gevaar, kan zij zich hieruit redden, of wordt zij een volgend slachtoffer? Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens het lezen van dit boek!

Je kunt Zoutelande bestellen op bol.com. Wanneer je dit e-book of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Heb jij Zoutelande ook gelezen? Wat vond je ervan?

Zoutelande