Zuidenwind

Zuidenwind

9 januari 2021 1 Door Marìs

Vandaag review ik voor jullie het boek Zuidenwind van Suzanne Vermeer.

Zuidenwind

Zuidenwind

In mijn artikel van vandaag review ik voor jullie het boek Zuidenwind van Suzanne Vermeer. De omschrijving van het boek is als volgt.

Leestip: De prins op het verkeerde paard!

In de zomer van 1988 gaan Nicole en haar beste vriendin Marjolein na hun eindexamen op vakantie naar Benidorm. Samen met zes klasgenoten willen ze een paar weken onbekommerd feestvieren – luieren op het strand, dansen tot diep in de nacht – voordat ze definitief een streep onder hun middelbareschooltijd zetten. Maar dan gaat het mis. Jaloezie. Ruzie. En een van hen zal Nederland nooit meer terugzien.

Dertig jaar later ontmoet de 21 jarige Iris Pieters een mysterieuze jongeman in het kunstenaarsdorp Bergen, waar ze met haar moeder op vakantie is. Vanuit het niets biedt deze Patrick haar een baan aan bij zijn zeer succesvolle ICT-bedrijf. Het is het begin van een reeks vreemde gebeurtenissen. Gebeurtenissen die in verband lijken te staan met wat er destijds in Benidorm is gebeurd…

Mijn review van dit boek

Om te beginnen is dit een lekker dun boekje die je in 1 dag uit kunt lezen. Daardoor is het ook een prima boek om mee te nemen op vakantie, want het weegt bijna niks. Daarnaast krijg je het gegarandeerd uit! Ook wanneer je alleen in de avonden voor het slapen gaan leest, of juist in de ochtend als je net wakker bent.

Het verhaal is kort, maar goed opgebouwd. In korte tijd weet de schrijver je weer mee te sleuren in het verhaal en zit je met spanning snel verder te lezen, omdat je wilt weten hoe het afloopt.

Kortom; een aanrader! Ik vond hem erg spannend!

Je kunt Zuidenwind bestellen op bol.com. Wanneer je dit boek of iets anders via deze link koopt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor van Bol als bedankje. Maar alleen wanneer je dit product houdt. Dit kost jou niks extra, maar levert jou wel wat extra dankbaarheid op! Dus mocht je dit doen; heel erg bedankt en veel plezier met jouw aankoop!

Ken jij dit boek van Suzanne Vermeer al en wat vond jij van het verhaal?

Zuidenwind